Toiminta

Ikaalinen Oy on vuokrannut omistamansa paikallislehden julkaisuoikeudet Hämeenkyrön Sanomat Oy:n kanssa yhdessä omistetulle julkaisuyhtiölle. Nykyinen Ikaalinen Oy:n toiminta koostuu mm. omistamiensa osakkuusyhtiöiden hallintoon osallistumisesta ja niiden strategioiden kehittämisestä.

Toimitilat

Yhtiö omistaa Ikaalisissa osoitteessa Keskisenkatu 1-3 sijaitsevan kiinteistön, yhteispinta-alaltaan n. 1200 m2. Kiinteistö sisältää useita erikokkoisiin vuokrattavia tiloihin. Kiinteistössä on sekä asuntoja, että työ- ja toimistotilaa. Pohjapiirros on kotisivumme kohdassa Kirjat ja Toimitilat.

Yhtiö vuokraa toimisto- ja työtilaa keskeiseltä paikalta Ikaalisissa. Tilaa on tällä hetkellä vapaana. Yhteydenotto hallituksen puheenjohtajaan, p. 050 336 4702.

Studio

UutisOivan Ikaalisten toimitus toimii tiloissa. Tiloissa on myös Radio Sata-Hämeen ensimmäinen studio, jota kunnostetaan toimivaksi. Yhtiöllä on studioon liittyvä mittava levykokoelma ja sen käyttö on mahdollista studiossa.

Kirjamyynti

Ikaalinen Oy myy kustantamiaan kirjoja ja myynnissä olevat kirjat ja tilauslomakkeen löydät Kirjamyynti-kohdasta. Olemme avanneet myös myyntipisteen kirjoille UutisOivan toimituksen yhteyteen, Ikaalisten toimipisteeseen.

Kustannustoiminta

Yhtiö on pitkää toiminut kirjankustantajana ja julkaissut pääasiassa Ikaalislaisten kirjoittajien paikallisia julkaisuja. Tätä toimintaa jatketaan edelleen ja mahdollisesti kehitetään edelleen kanavaksi julkaista nk. omakustanteita avaimet käteen periaatteella. Uskomme paikkakunnalta löytyvän kynäilijöitä ja muita julkaisijoita, jotka haluavat tuotteensa painettuna muistoksi jälkipolville.

Olemme myös valmiita työstämään ja kehittämään kaikkia ideoita, joissa voimme olla avuksi ajatusten pistämiseksi paperille tai sähköiseen muotoon.